© 2011 Jacqueline van Zwieteren. All rights reserved.

Hoe maak ik een levensboek?

Ieder leven is uniek, zo ook uw boek!

Nadat we een eerste afspraak hebben gemaakt, kom ik bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat ieder verhaal uniek is, houd ik rekening met uw speciale wensen. We bespreken hoe we uw wensen vorm kunnen geven. Ik hoor graag van u wat uw motivatie is om een levensboek te laten maken, waarover u in elk geval in gesprek wilt gaan en welke verwachtingen u heeft.

Indien u besluit om met mij in zee te gaan, plannen we gespreksafspraken in. Iedere afspraak zal ongeveer anderhalf a twee uur duren. Tijdens deze gesprekken vertelt u uw verhalen aan de hand van een levenslijn, herinneringen en door uzelf uitgezochte foto’s. Uiteraard help ik u hierbij. Onze gesprekken neem ik op, zodat niets van wat u zegt, verloren gaat. Nadat ik alle interviews heb uitgewerkt tot een lopend verhaal, controleren we samen nog een keer of alles klopt zoals het er staat. Daarna gaat uw verhaal naar een redacteur en vervolgens naar de drukker. Uw boek is nu klaar voor overhandiging.

Het Verhaal Achter levert maatwerk. Om tot maatwerk te komen is een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen van groot belang. Het schrijven van een levensboek is een arbeidsintensief werk en vergt een goed georganiseerde structuur. Wilt u alleen over een voor u bijzondere periode vertellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Resultaat Levensboek
Reacties Levensboek

TIP! Een levensboek kunt u voor uzelf laten maken of u kunt iemand een levensboek cadeau doen, bijvoorbeeld bij het bereiken van een gedenkwaardige leeftijd.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*