© 2011 Jacqueline van Zwieteren. All rights reserved.

Reacties levensboek

Benieuwd naar reacties van mensen die u voorgingen bij het maken van hun levensboek? Hieronder kunt u er een aantal lezen.

Henk (69 jaar):
‘Ik vond de samenwerking met Het Verhaal Achter heel prettig. Het waren gezellige gesprekken, waarbij er niet over de feiten werd heen gewalst. Bij de minder leuke ervaringen uit mijn jeugd werd stilgestaan, maar niet langer dan dat ik dat zelf wilde. Er was alle ruimte om dat aan te geven. We hebben ook veel lol gehad, terugkijkend naar alle streken die ik heb uitgehaald met de paters op de jongensschool. Mijn kleinkinderen kunnen niet ophouden met het herlezen van opa’s streken!’

Lia (74 jaar):
‘Het waren fijne uurtjes, de gesprekken, waar ik iedere keer naar uitkeek. Het is plezierig om je eigen levensverhaal zo op papier terug te lezen én te zien, want het verhaal is aangevuld met mijn foto’s. Jacqueline heeft mijn leven goed verwoord. Ik lees echt mijn verhaal, mijn woorden en uitdrukkingen, terug in het boek. Prachtig!’

Fie (79 jaar):
‘Ik vond het eerst best moeilijk om over mijn gevoelens te praten. Dat heb ik ook nooit echt geleerd. Door de aangename manier van vragen stellen, heb ik mij toch meer open durven te stellen dan ik van tevoren had gedacht. Aan het einde van de gesprekken begreep ik hierdoor ook bepaalde keuzes die mijn moeder ooit gemaakt heeft, veel beter. Ik ben echt heel blij met mijn boek. Ik wacht wel nog even met het aan iedereen te laten lezen. Het blijft voorlopig nog even helemaal voor mij alleen.’

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Hoe maak ik een levensboek?
Resultaat Levensboek

TIP! Een levensboek kunt u voor uzelf laten maken of u kunt iemand een levensboek cadeau doen, bijvoorbeeld bij het bereiken van een gedenkwaardige leeftijd.

Foto: Privébezit

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*