© 2011 Jacqueline van Zwieteren. All rights reserved.

Verhalend fotoboek

Uw foto’s zeggen iets over uw leven, uw belangstelling en uw (voor)geschiedenis. Helaas, ooit ergens in de toekomst zijn het alleen nog oude foto’s. Veel mensen vinden het bekijken van (oude) foto’s interessant, boeiend en leuk. Het verlevendigt het kijken en beantwoordt veel vragen, als de foto’s beschreven zijn. Niet slechts beschreven met een zinnetje als ‘Tante Ans op het strand in Scheveningen’, maar met een kort verhaal. Dat verhaaltje kan een enkele foto beschrijven of een reeks plaatjes.

Een Verhalend Fotoboek – aan de hand van door u geselecteerde foto’s – is een boek dat vaak bekeken gaat worden door de betrokkenen en nog vele generaties erna. Elk indelingsprincipe kan goed zijn. Het boek behoeft geen historische lijn, maar bevat wel geschiedenis.

Indien u weinig of geen behoefte heeft aan een biografie maar het wel leuk zou vinden als uw verzameling foto’s met uw verhalen (of de door betrokkenen samen vertelde verhalen) in een boek bewaard zouden blijven is een Verhalend Fotoboek een zeer waardevol alternatief op het Levensboek. Het is geen biografie, het is niet alleen op uzelf gericht. Maar het is wel geschiedenis vastleggend.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

TIP! Een Verhalend Fotoboek kunt u voor uzelf laten maken of u kunt iemand een boek cadeau doen, bijvoorbeeld bij het bereiken van een gedenkwaardige leeftijd.

N.B. Een Verhalend Fotoboek is geschikt voor alle leeftijden!

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*