© 2013 Jacqueline van Zwieteren. All rights reserved.

Voorbij

De zomerkleren liggen nog voor in je kast terwijl de eerste herfstbuien al over je zijn neergedaald. De verwarming gaat zo af en toe weer eens voorzichtig aan en de kruidnootjes liggen al weken in de schappen. Je staat weer in het donker op en baant je een weg door de vele spinnenwebben naar je fiets in de schuur. Sjaals worden opgezocht en laarzen gepoetst, bijna klaar voor de winter.

Maar als de oliebollenbakker zijn kraam stalt bij het winkelcentrum en de zoetvette weeë geur je bereikt vanonder zijn luifeltje weet je één ding zeker; de zomer is nu toch echt voorbij.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*