Mijn woorden, mijn beelden

 

Een cadeautje aan jezelf

Cursus met schrijfoefeningen, imaginaties en beeldende werkvormen, om met met woorden en beelden uit te drukken wie jij bent. Verzorgd door Leefgetijden en Het Verhaal Achter

Wat houdt de cursus in:
Gedurende drie avonden ga je verkennen, verdiepen, afronden en meenemen.
Tijdens de eerste avond roep je aan de hand van een voorwerp en korte schrijfopdrachten herinneringen op. Dit doe je door middel van delen, associëren, schrijven en luisteren.

Op dag twee kijk je vanuit verschillende kanten naar jezelf. Wat je ontdekt, beeld je uit en breng je onder woorden. De woorden en beelden die je hebt uitgewerkt, geven samen aan wie jij bent. Uit al deze woorden en beelden kies je de kern. Met die kern ga je op zoek naar een symbool: een voorwerp, plant, kunstwerk of iets anders dat staat voor jouw kern. Vaak blijkt dat je dan al op een idee bent gekomen. Het symbool neem je mee naar de derde avond.

De laatste avond creëer je een waardevolle bewaarplaats voor je meegebrachte symbool: een hoesje, een altaar, een doosje of een andere omhulling. Hiermee kun je het letterlijk en figuurlijk een plek geven. Thuis, of in je tas, of op een andere plek die je aan jouw symbool wilt geven. Het zal je steeds weer opnieuw herinneren aan je kwaliteiten en wat voor jou belangrijk is in je leven.

Mijn woorden, mijn beelden geeft je meer en een beter inzicht in je waardevolle kwaliteiten. Je leert op verschillende manieren naar jezelf kijken. Daarnaast biedt de cursus (h)erkenning en verbinding en is hij bovenal een cadeautje aan jezelf!

Wanneer:
Drie woensdagavonden
Tijd:
19.15 – 21.45 uur
Data:
Data in overleg bij voldoende inschrijving
Bijdrage:
€ 95,00 voor de hele serie
Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd!
Aantal deelnemers:
minimaal 6, maximaal 8
Leeftijd:
18+
Locatie:
Alphagebouw, van Alphenstraat 63, 2274 NC Voorburg
Nabij A12 (afslag Bezuidenhout/Mariahoeve) en
3 minuten lopen vanaf station Den Haag Laan van NOI
Aanmelden kan bij:
Carola Kruijswijk van Leefgetijdeninfo@leefgetijden.nl / 06 – 454 606 89 of
Jacqueline van Zwieteren: mail@hetverhaalachter.nl / 06 – 438 509 52

– Het volgen van de cursus biedt (h)erkenning en verbinding en is bovenal een cadeautje aan jezelf! Doe je mee? –