© 2022 Jacqueline van Zwieteren. All rights reserved.

Zand in mijn ogen; reviews

Reviews – Zand in mijn ogen
4,8 ∗∗∗∗∗  gemiddelde van 12 reviews

Schrijf zelf een review: REVIEW SCHRIJVEN
Terug naar: ZAND IN MIJN OGEN


∗∗∗∗  PRACHTIG EN INDRUKWEKKEND!
Ik zat direct in het verhaal en kon het bijna niet wegleggen, nieuwsgierig naar hoe dit af zou lopen. Het boek leest vlot dankzij de prettige schijfstijl. Het verhaal van Pippa en Jaap blijft, ook al is het boek uit, hangen en zet je aan het denken. Een prachtig en indrukwekkend debuut!


∗∗∗∗  PAKKEND, MEESLEPEND
Carla – 26-09-2022
In no time zat ik in het verhaal. De schrijfster laat er geen gras over groeien en neemt je mee in de wereld van Jaap. Zo dat ik, net zo min als Jaap, snap wat er gebeurt. Door Jaap en Pippa, de hoofdpersonen, ieder aan het woord te laten wordt duidelijk hoe hun ervaringen ook hun handelen kleuren. En zowel de pijn als de veerkracht wordt zichtbaar gemaakt. Ik kon niet meer stoppen met lezen en dat gebeurt me niet vaak meer. Ik kijk uit naar een volgend boek Jacqueline!


∗∗∗∗  GEVOELENS
Mary – 26-09-2022
Prachtig boek waarin emoties vanuit meerdere perspectieven worden beschreven. Je kruipt in de huid van en stapt in de tijd van. Knap gedaan!


∗∗∗∗  MEESLEPEND
Mieneke Klumper-Garretsen – Moerkapelle – 25-09-2022
Knap geschreven, mooie schrijfstijl, leest ‘als een trein’. Door de opzet van het boek wordt de lezer de belevingswereld van Jaap en Pippa binnengetrokken. Invoelend beschreven tegen de achtergrond van de gebeurtenissen op het wereldtoneel, die ook hun sporen trokken in de levens van deze mensen.


∗∗∗∗  ZONDER LIEFDE IS HET LEVEN ZINLOOS
Hannie van Grol – Recensent bij In de Boekenkast – 24-09-2022
Zand in mijn ogen is een prachtige, indringende roman over een intrigerende periode in de geschiedenis. De quote die regelmatig geroepen werd in het gezin Brouwer en boven deze recensie genoemd staat, is uiteindelijk tekenend voor dit verhaal. Een echte aanrader!
Lees de uitgebreide recensie hier: In de boekenkast – recensie Zand in mijn ogen.


∗∗∗∗  INDRUKWEKKEND VERHAAL
Harriet – 24-09-2022
Wat een mooi verhaal, meegenomen in de levens van Pippa en Jaap kom je terecht in een wereld van zorgen, verdriet angst, maar ook van liefde, kracht en geluk. Dit wordt zo aangrijpend geschreven dat je het boek niet kan wegleggen. In één keer uitgelezen dus! Aanrader!!


∗∗∗∗  PRACHTIG
Els – 24-09-2022
Enorm genoten heb ik van dit prachtige boek. Het verhaal raakte me, het is bijzonder mooi geschreven en het was mede daardoor een genot om het te lezen. Ik kijk uit naar het volgende boek van Jacqueline!


∗∗∗∗  STEENGOED
Margaret Hansler – Zoetermeer – 23-09-2022
Als je begint met lezen, wil je niet meer stoppen. Een mooi boeiend verhaal.


∗∗∗∗  ADEMBENEMEND, PAKKEND
Viola Vos – Naaldwijk – 23-09-2022
In één stuk uitgelezen! Het verhaal boeide me vanaf de eerste tot de laatste zin. Uitermate goed geschreven. De verhalen lopen zo mooi in elkaar over. Ik kijk enorm uit naar het volgende boek van Jacqueline van Zwieteren!


∗∗∗∗  PRACHTIG BOEK!
Anke IJdens – Zoetermeer – 19-09-2022
Wat een schitterend geschreven boek. Door de verhalen van Pippa en Jaap afwisselend vanuit hun perspectief te beschrijven leef en voel je met hen mee. Je wordt meegenomen in beide verhalen en in hun gezamenlijke verhaal. Door het subtiele taalgebruik kun je je in beide heel goed inleven. Een indrukwekkend boek, door de verrassende opbouw, de spanning, de verhalen en het subtiele taalgebruik. Een absolute aanrader.


∗∗∗∗∗  HET RAAKT ME, HET VERHAAL, DE TAAL
José Franssen – Maastricht – 31-08-2022
Prachtig! Zand in mijn ogen is een knap geschreven en gecomponeerd verhaal. Zoveel mooie zinnen, fraaie dialogen, gedachtenflitsen zijn zorgvuldig en bijna achteloos neergezet, indrukwekkende scènes. Het raakt me, het verhaal, de taal. Het gebeurt me nog maar zelden dat ik een boek in één adem uitlees.


∗∗∗∗∗  ALSOF JE ERBIJ BENT
Wendy Hendriksen – Spanje – 26-08-2022
Waanzinnig mooi geschreven, dicht op de huid van Jaap en Pippa, alsof je erbij bent.


Schrijf zelf een review: REVIEW SCHRIJVEN
Terug naar: ZAND IN MIJN OGEN