Levensboek

In ieder leven zit een verhaal dat de moeite waard is om verteld te worden

Een echt boek

Een boek met uw verhalen aangevuld met foto’s. Duidelijk en gestructureerd in persoonlijk taalgebruik. Uw levensverhaal in een boek.

Werkwijze

Uw levensboek maken we samen. U vertelt, ik luister, vraag en schrijf. We richten ons op uw verleden en staan stil bij het heden en desgewenst bij uw toekomst. We blikken terug en kijken vooruit. We zoomen in op de mooie, prettige en bovenal persoonlijke gebeurtenissen in uw leven. Daarbij verplaats ik mij in u en deins ik niet terug voor de minder fijne ervaringen. Ik leg uw verhaal vast, zoals het bij u past. Dat kan uw hele leven omvatten of een bepaalde, voor u belangrijke periode.

Voor wie?

Bent u een senior die plezier heeft in het vertellen over zijn of haar leven? Heeft u behoefte om herinneringen aan het verleden op te halen en erover te vertellen? Denkt u er baat bij te hebben om alle goede en minder prettige gebeurtenissen in uw leven op een rijtje te zetten? Of zou u het geweldig vinden om uw verhaal en foto’s vast te leggen en na te laten aan uw kinderen en kleinkinderen zodat ook zij weten, en vooral niet vergeten, hoe uw leven tot nu toe is verlopen? U bent bij mij aan het juiste adres!

Wilt u meer weten?

Stuur mij vrijblijvend een mailtje of bel 06 – 438 509 52

Update juli 2022; momenteel kan ik helaas geen nieuwe opdrachten aannemen, wel kan ik in mijn netwerk van levensverhalenschrijvers voor u zoeken naar een geschikte match. Neem gerust contact met mij op, zodat ik u op weg kan helpen naar uw levensboek!

TIP!

Een levensboek kunt u voor uzelf laten maken of u kunt iemand een levensboek cadeau doen, bijvoorbeeld bij het bereiken van een gedenkwaardige leeftijd.