De Verhalenkring | Levensverhalen

Een schatkist vol herinneringen

Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar één van de maandelijkse bijeenkomsten levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende creatieve werkvormen de puzzelstukjes van je eigen geschiedenis. Levensverhalen schrijven biedt (h)erkenning, verbinding, plezier en een schat aan levensverhalen! Schrijf je mee?

‘De schrijfbijeenkomsten van Jacqueline leveren, behalve inspirerende, gezellige en soms ontroerende ochtenden, ook het inzicht op dat echt iedereen – op zijn of haar eigen manier – in staat is om, met goede begeleiding, een boeiend levensverhaal te schrijven.’ – J.

Praktische informatie

Wanneer
Maandelijks op de 2e zaterdagochtend van de maand van 10.15 – 12.45 uur.
Data 2019
11 mei (helaas geen plek meer beschikbaar!), 8 juni, 14 september, 12 oktober, 9 november, 14 december.
Bijdrage
€ 17,50 per keer.
€ 75,00 voor een strippenkaart (5 keer).
Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd!
Bijdrage proefles
€ 12,50 (vooraf betalen), koop je hierna een strippenkaart, dan krijg je de proefles van mij cadeau.
Aantal deelnemers
Minimaal 4, maximaal 9 per ochtend.
Aanmelden (verplicht)
Graag uiterlijk woensdagavond voorafgaand aan schrijfochtend via mail@hetverhaalachter.nl of 06- 438 509 52. Bevestiging van beschikbaarheid volgt per omgaande.
Afmelden
Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van De Verhalenkring per e-mail naar mail@hetverhaalachter.nl of per SMS/WhatsApp-bericht naar 06 – 438 509 52. Bij latere afmeldingen worden de volledige kosten in rekening gebracht.
Leeftijd
18+
Locatie
De Leeskamer
Bibliotheek | Forum Zoetermeer
Stadhuisplein 1
2711 EC Zoetermeer
Contact
Heb je interesse? Of heb je een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.
Algemene informatie
Lees hier de algemene informatie over het schrijven van je levensverhalen bij Het Verhaal Achter.

‘Ik heb de schrijfochtenden met veel plezier gevolgd. Vooral de associatieve oefeningen waarbij we op een speelse manier naar herinneringen zijn teruggekeerd, vond ik verfrissend en erg leuk om te doen. Ik kwam soms bij heel andere aspecten uit mijn leven dan die in eerste instantie voor de hand zouden liggen; het resultaat is een bundel waardevolle verhalen. Jacqueline heeft humor en weet met emoties die onherroepelijk met herinneringen en levensverhalen samenhangen op een warme en nuchtere manier om te gaan.’ – C.

Ervaringen
Lees hier meer ervaringen van eerdere deelnemers aan de schrijfbijeenkomsten.