Online Verhalenkring | Levensverhalen

Een schatkist vol herinneringen

Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar één van de maandelijkse bijeenkomsten levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende creatieve werkvormen de puzzelstukjes van je eigen geschiedenis. Levensverhalen schrijven biedt (h)erkenning, verbinding, plezier en een schat aan levensverhalen!
Schrijf je mee?

‘De schrijfbijeenkomsten van Jacqueline leveren, behalve inspirerende, gezellige en soms ontroerende momenten, ook het inzicht op dat echt iedereen – op zijn of haar eigen manier – in staat is om, met goede begeleiding, een boeiend levensverhaal te schrijven.’ – J.

Direct inschrijven?

Inschrijfformulier Verhalenkring

Praktische informatie voorjaar 2022

Wanneer
Maandelijks op donderdagavond – Online via Zoom.
Tijd
19.00 – 21.30 uur.
Data voorjaar 2022
10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni.
Goed om te weten
M.i.v. januari 2022 gaat de Online Verhalenkring op donderdagavond solo verder. Er zullen m.i.v. die datum geen bijeenkomsten levensverhalen meer zijn op zaterdagochtend. Uiteraard blijf je altijd welkom bij de online versie. Wil je toch graag in de bibliotheek blijven schrijven? Kijk dan eens bij Het Schrijfcafé, maandelijks op woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Hier maak je bij de opdrachten zelf de keuze (met hulp) of je een autobiografisch of een fictief verhaal schrijft.
Bijdrage 2022
€ 18,50 per keer.
€ 80,00 voor een strippenkaart (5 keer).
Bijdrage proefles 2022
€ 15,00 (vooraf betalen), koop je hierna een strippenkaart, dan krijg je de proefles van mij cadeau.
Aantal deelnemers
Minimaal 3, maximaal 8 deelnemers.
Aanmelden (verplicht)
Uiterlijk dinsdagavond voorafgaand aan de schrijfbijeenkomst via bovenstaand inschrijfformulier. Bevestiging van beschikbaarheid volgt per omgaande.
Afmelden
Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van De Verhalenkring per e-mail naar mail@hetverhaalachter.nl of per SMS/WhatsApp-bericht naar 06 – 438 509 52. Bij latere afmeldingen worden de volledige kosten in rekening gebracht.
Leeftijd
18+
Locatie
Online via Zoom.
Contact
Heb je interesse? Of heb je een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.
Algemene informatie
Lees hier de algemene informatie over het schrijven van je levensverhalen bij Het Verhaal Achter.

‘Ik volg de schrijfbijeenkomsten met veel plezier. Vooral de associatieve oefeningen waarbij we op een speelse manier naar herinneringen terugkeren, vind ik verfrissend en erg leuk om te doen. Ik kom soms bij heel andere aspecten uit mijn leven dan die in eerste instantie voor de hand zouden liggen; het resultaat is een bundel waardevolle verhalen. Jacqueline heeft humor en weet met emoties die onherroepelijk met herinneringen en levensverhalen samenhangen op een warme en nuchtere manier om te gaan.’ – C.

Ervaringen
Lees hier meer ervaringen van eerdere deelnemers aan de schrijfbijeenkomsten.