Verhalenkring | Levensverhalen

Een schatkist vol herinneringen

Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar één van de maandelijkse bijeenkomsten levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende creatieve werkvormen de puzzelstukjes van je eigen geschiedenis. Levensverhalen schrijven biedt (h)erkenning, verbinding, plezier en een schat aan levensverhalen!
Schrijf je mee?

‘De schrijfbijeenkomsten van Jacqueline leveren, behalve inspirerende, gezellige en soms ontroerende momenten, ook het inzicht op dat echt iedereen – op zijn of haar eigen manier – in staat is om, met goede begeleiding, een boeiend levensverhaal te schrijven.’ – J.

Praktische informatie

De Verhalentafel is onderdeel geworden van Het Schrijfcafé.

Algemene informatie

Lees hier de algemene informatie over het schrijven van je levensverhalen bij Het Verhaal Achter.

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van eerdere deelnemers aan de schrijfbijeenkomsten

‘Ik volg de schrijfbijeenkomsten met veel plezier. Vooral de associatieve oefeningen waarbij we op een speelse manier naar herinneringen terugkeren, vind ik verfrissend en erg leuk om te doen. Ik kom soms bij heel andere aspecten uit mijn leven dan die in eerste instantie voor de hand zouden liggen; het resultaat is een bundel waardevolle verhalen. Jacqueline heeft humor en weet met emoties die onherroepelijk met herinneringen en levensverhalen samenhangen op een warme en nuchtere manier om te gaan.’ – C.