De Verhalenkring | Levensverhalen

Een schatkist vol herinneringen

Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar één van de maandelijkse bijeenkomsten levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende creatieve werkvormen de puzzelstukjes van je eigen geschiedenis. Levensverhalen schrijven biedt (h)erkenning, verbinding, plezier en een schat aan levensverhalen!
Schrijf je mee?

‘De schrijfbijeenkomsten van Jacqueline leveren, behalve inspirerende, gezellige en soms ontroerende ochtenden, ook het inzicht op dat echt iedereen – op zijn of haar eigen manier – in staat is om, met goede begeleiding, een boeiend levensverhaal te schrijven.’ – J.

Direct inschrijven?

Inschrijfformulier Verhalenkring

Praktische informatie 2021

Wanneer
Online: donderdagavond.
Fysiek: zaterdagochtend (in Bibliotheek Zoetermeer).
Tijd
Online: 19.00 – 21.30 uur
Fysiek: 10.00 – 12.30 uur
Data
Online: 11 februari, 11 maart, 8 april, 6 mei, 10 juni, 9 september, 7 oktober, 11 november, 9 december.
Fysiek: 8 mei, 12 juni, 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december.
Goed om te weten
De twee schrijfbijeenkomsten (online & fysiek) zijn in de betreffende maand gelijk qua thema en inhoud. Je kunt maandelijks kiezen voor online (donderdagavond) of fysiek (zaterdagochtend), rekening houdend met de beschikbaarheid. Meld je op tijd aan om teleurstelling te voorkomen!
Bijdrage 2021
€ 18,50 per keer.
€ 80,00 voor een strippenkaart (5 keer).
Bijdrage proefles 2021
€ 15,00 (vooraf betalen), koop je hierna een strippenkaart, dan krijg je de proefles van mij cadeau.
Aantal deelnemers
Online: Minimaal 2 & maximaal 10 deelnemers.
Fysiek: Minimaal 4 & maximaal 8 deelnemers.
Aanmelden (verplicht)
Zowel voor de online als fysieke Verhalenkring geldt aanmelden uiterlijk dinsdagavond voorafgaand aan de gewenste schrijfbijeenkomst via bovenstaand inschrijfformulier. Bevestiging van beschikbaarheid volgt per omgaande.
Afmelden
Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van De Verhalenkring per e-mail naar mail@hetverhaalachter.nl of per SMS/WhatsApp-bericht naar 06 – 438 509 52. Bij latere afmeldingen worden de volledige kosten in rekening gebracht.
Leeftijd
18+
Locatie zaterdagochtend
De Leeskamer
Bibliotheek | Forum Zoetermeer
Stadhuisplein 1
2711 EC Zoetermeer
Contact
Heb je interesse? Of heb je een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.
Algemene informatie
Lees hier de algemene informatie over het schrijven van je levensverhalen bij Het Verhaal Achter.

‘Ik volg de schrijfochtenden met veel plezier. Vooral de associatieve oefeningen waarbij we op een speelse manier naar herinneringen terugkeren, vind ik verfrissend en erg leuk om te doen. Ik kom soms bij heel andere aspecten uit mijn leven dan die in eerste instantie voor de hand zouden liggen; het resultaat is een bundel waardevolle verhalen. Jacqueline heeft humor en weet met emoties die onherroepelijk met herinneringen en levensverhalen samenhangen op een warme en nuchtere manier om te gaan.’ – C.

Ervaringen
Lees hier meer ervaringen van eerdere deelnemers aan de schrijfbijeenkomsten.