© 2011 Jacqueline van Zwieteren. All rights reserved.

Reacties deelnemers

Het volgen van een creatieve cursus of workshop ‘Levensverhalen schrijven’ biedt erkenning, herkenning, plezier en verbinding! Schrijf je mee?

‘Ik heb vijf dagdelen mogen ruiken en kennismaken met schrijven in alle opzichten. En… het smaakt naar meer!’ – Ellen Lisa

Ik heb de schrijfochtenden met veel plezier gevolgd. Vooral de associatieve oefeningen waarbij we op een speelse en leuke manier naar herinneringen zijn teruggekeerd, vond ik verfrissend en erg leuk om te doen. Op deze manier leerde ik in een korte tijd de levens en drijfveren van mensen op een manier kennen waar je anders pas na jaren of misschien wel nooit achter komt. Maar ook bij mezelf kwam ik soms bij heel andere aspecten uit mijn leven dan die in eerste instantie voor de hand zouden liggen. Ik heb er een bundeltje waardevolle verhalen aan overgehouden. Jacqueline heeft humor en weet met emoties die onherroepelijk met herinneringen en levensverhalen samenhangen op een warme en nuchtere manier om te gaan.’ – Claudia

Ik ben door de cursus weer een ervaring rijker geworden.’ – Marjolein

De schrijfbijeenkomsten ‘Levensverhalen schrijven’ van Jacqueline leveren, behalve inspirerende, gezellige en soms ontroerende ochtenden, ook het inzicht op dat echt iedereen – op zijn of haar eigen manier – in staat is om, met goede begeleiding, een boeiend levensverhaal te schrijven. Heel erg bedankt hiervoor!’ – Jacqueline

In een groep d.m.v. opdrachten je eigen ‘kleine’ (levens-)verhalen schrijven is leuk en wordt zo een mooie meer tastbare herinnering om te bewaren en steeds opnieuw weer te lezen.‘ – Pauline

Met enorm veel plezier heb ik de cursus van Jacqueline gevolgd. Op bijzonder prettige en  ontwapende wijze wist ze mij aan te zetten tot het schrijven van stukjes waar ik trots op ben. Door de kleine oefeningen die ze me liet doen, kwamen er tal van herinneringen boven waarvan ik dacht dat ik ze echt vergeten had. De prettige sfeer die zij wist te scheppen, zorgde ervoor dat iedereen op zijn/haar gemak was. Speels, leerzaam en leuk. Erg fijn om te hebben gedaan.’ – Els

Terug naar agenda.
Terug naar levensverhalen schrijven.

 

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*