Links

Mijn roman Zand in mijn ogen is verkrijgbaar als paperback en e-book bij iedere fysieke en online boekhandel in Nederland en Vlaanderen en via Bol.comKijk voor recensies bij ReviewsHebban of Bol.com, of klik op Review schrijven als je zelf een review wilt achterlaten.

TIP: Geef Zand in mijn ogen cadeau!

Delen is vermenigvuldigen

José Franssen – Artikelen, boektips, columns en oefeningen. Een onmisbare site voor iedereen die met levensverhalen werkt! Voor meer informatie: José Franssen.

Schrijven Online – Onmisbare site voor (beginnende) schrijvers; artikelen, wedstrijden, (lokale) activiteiten, schrijfcursussen en advies! Voor meer informatie: Schrijven Online.

LevensDocumentaire® – Levensverhalen op film, zodat deze doorgegeven kunnen worden aan volgende generaties. Een concrete & tastbare herinnering van onschatbare waarde. Carolien Oosterhoff is een gediplomeerd cameravrouw, documentairemaker en 8 jaar biografisch trainer en coach. Zij geeft je verhaal met liefde door! Voor meer informatie: LevensDocumentaire®

Bon Jour! – Bon Jour! organiseert exclusieve dagtochten vanuit Den Haag en omgeving voor kleine gezelschappen/senioren (6-8 personen) naar bijzondere plekjes. De essentie van Bon Jour! is dat de dagtrips – door hun kleinschaligheid – zeer flexibel zijn in te vullen. Wat Bon Jour! tevens bijzonder maakt, is dat u voor elke dagtrip thuis wordt opgehaald en na afloop ook weer wordt thuis gebracht. Voor meer informatie: Bon Jour!

Verhaallijnen – Over de toverkracht van verhalen! (en meer…) Een inspirerende site voor verhalenvertellers (storytellers) van Sigrid van Iersel, verhalenmaker. Voor meer informatie: Sigrid van Iersel.

Handige sites voor (beginnende) schrijversOnze Taal, Synoniemen, Nederlandse Encyclopedie.