Levensverhalen

Een schatkist vol herinneringen

Korte verhalen
Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar een bijeenkomst levensverhalen schrijven van Het Verhaal Achter en schrijf met behulp van verschillende werkvormen stukjes van je eigen geschiedenis.

Zoek je een stok achter de deur?

Werkwijze
Tijdens de bijeenkomst reik ik je handvatten aan voor het opschrijven van je eigen verhalen. We kijken naar vragen als: Hoe kom ik bij mijn herinneringen en hoe breng ik daar ordening in aan? Wat schrijf ik wel en wat schrijf ik niet op? En hoe ga ik om met dingen die ik niet (meer) precies weet? We werken steeds met andere thema’s, altijd gegoten in creatieve opdrachten.

Je hoeft geen schrijftalent te hebben om de cursus/workshop te kunnen volgen. Ook hoef je niet correct en foutloos Nederlands te schrijven. Je zult tijdens de bijeenkomsten je eigen manier van schrijven ontdekken en ervaren hoe het is om je herinneringen op papier te zetten. Daarnaast is het inspirerend en leuk om in een groep, vrijblijvend, je verhalen te delen. Na afloop van de bijeenkomst kun je eventueel thuis zelf verder met je teksten.

Het belangrijkste is beginnen!

Plezier
Het schrijven van je levensverhalen biedt (h)erkenning, verbinding en een schat aan levensverhalen!

Plezier staat altijd voorop!

Schrijf je mee?
Kijk bij De Verhalenkring voor de actuele data van de levensverhalen schrijfbijeenkomsten.
Heb je vragen? Stuur mij vrijblijvend een mailtje.
Of lees de ervaringen van eerdere deelnemers.